Energinet søger Strategisk indkøber til indkøb af gaskomponenter

Energinet søger Strategisk indkøber til indkøb af gaskomponenter

Vil du være med til at sætte standarden for, hvordan vi foretager indkøb i Energinet? Har du evnen til at forhandle store og komplekse kontrakter og en solid indsigt og erfaring inden for indkøb og offentligt udbud? Som vores nye strategiske indkøber i gaskategorien skal du være med til at videreudvikle det strategiske fundament i kategorien i tæt samarbejde med Category Manageren, og du bliver en del af et professionelt indkøbsteam med dygtige og engagerede kollegaer. Din nye arbejdsplads bliver i første omgang på vores hovedkontor i Fredericia - men jobbet kan på sigt flytte med til det nye statslige gasselskab, som får hovedkontor i Viborg.

Fokus på EU-udbud, forhandling og kategoristrategier

Du indgår i afdelingen Driftsindkøb, der er en del af Energinets indkøbsområde bestående af fire afdelinger. I Driftsindkøb har vi ansvaret for at udvikle og implementere kategoristrategier og rammeaftaler samt yde kompetent og serviceorienteret kommerciel support og rådgivning til koncernens forretningsenheder. Vi understøtter anlægs- og driftsprojekter med markedskendskab i forbindelse med leverandørscreening- og valg, ligesom vi faciliterer EU-udbud og forhandlinger.

Som strategisk indkøber i gaskategorien får du får en central rolle i at sikre indkøb til Danmarks gasforsyning og en bred tværfaglig kontaktflade til mange af koncernens forretningsenheder og til eksterne leverandører i ind- og udland. Du er ansvarlig for at forhandle mange typer af kontrakter inden for gasområdet til såvel nye biogasanlæg som til Danmarks transmissions- og distributionsnet. Derudover er gasområdet i tranformation, og der er derfor fokus på dels at videreudvikle den strategiske retning i samarbejde med Category Manageren og dels at bidrage til at sikre en smidig og effektiv indkøbsproces under forsyningsvirksomhedsdirektivets regler.

Glæd dig til at blive en del af et stærkt fagligt team med gode kolleger i en organisation, som vægter din faglige og personlige udvikling højt. Energinet er en fleksibel arbejdsplads med stort fokus på medarbejdernes trivsel og mulighed for indflydelse.

Resultatorienteret forhandler med gode samarbejdsevner

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau eller lignende, og du har minimum fem års erfaring med strategisk indkøb, fx fra job som strategisk indkøber eller Category Manager - og gerne med teknisk indsigt inden for olie- og gaskomponenter. Da du skal kommunikere med mange forskellige mennesker i og uden for virksomheden, er det vigtigt, at du har gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med EU-udbud på strategisk niveau. Endeligt er du erfaren bruger af Microsoft Office, og især Excel.

Som person er du udstyret med gode analytiske evner og et stort overblik, der gør dig i stand til at arbejde selvstændigt og drive komplekse processer. Med din åbne og lyttende facon bidrager du til et konstruktivt samarbejde. Samtidig gør din personlige pondus og veludviklede forretningssans dig til en dygtig forhandler, som både kan opnå fordelagtige aftaler og skabe gode relationer til Energinets leverandører. Sidst men ikke mindst trives du i et travlt miljø, hvor du løbende bliver stillet over for nye og forskelligartede opgaver.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket "send ansøgning", så vi har den senest søndag den 29. april. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Karen Frost Sørensen på 29 22 85 19. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Ansøg her

Energinet varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og naturgas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vi ejer energiens motorveje og bidrager til at skabe fair konkurrence på markedet for el og gas til gavn for forbrugerne. Vi er en selvstændig offentlig virksomhed med ca. 1200 engagerede og fagligt højt uddannede medarbejdere. Med afsæt i værdierne tillid, mod, forretningsorientering, udvikling, ansvarlighed og engagement lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Ansøgningsfrist: 29-04-2018
Arbejdstid: Heltid
Arbejdsdage: Dag
Arbejdssted: Fredericia
Yderligere oplysninger fås hos:
Afdelingsleder Karen Frost Sørensen
Telefon: +45 29 22 85 19
Hjemmeside: http://www.energinet.dk
Husk at skrive i ansøgningen, at du har set annoncen hos DILF.
We know your business because it’s our business
Dansk Indkøbs- og Logistik Forum