Sprog:
Dansk English (UK)
Ny bruger  
Registrer brugernavn og kodeord
 
Alle felter, der er markeret med en rød stjerne, skal udfyldes (*)

Brugernavn:

 *

Vælg en sikker adgangskode, som indeholder min. 8 tegn og er en kombination af store og små bogstaver samt min. to tal.:  *
Gentag adgangskode:  *


Erklæring om håndtering af personoplysninger
 
DILF er Danmarks største forening for indkøbere og logistikere, der tilsammen udgør et fagligt netværk med mere end 3000 medlemmer. Vi blev stiftet i 1962 og lægger vægt på at være en upolitisk, not-for-profit-baseret og landsdækkende forening. Vores formål er at være med til at forbedre den indkøbs- og logistikfaglige standard i den private og offentlige sektor.

DILF emnebank henvender sig til specialister og ledere på alle niveauer inden for DILFs fagområder, der er såvel aktivt som passivt er jobsøgende.

Hvad får du ud af at tilmelde dig vores emnebank?
DILF Rekruttering og Outplacement har som mission at være det den naturlige samarbejdspartner for både kandidat og virksomhed inden for vores fagområder. Det betyder størst mulig eksponering for dine kompetencer i et trygt forum med størst mulig etik og kvalitet i processen.

Det betyder bl.a.:

• Fuldstændig anonymitet indtil der foreligger en gensidig aftale om at anonymiteten brydes
• Alle oplysninger bliver registreret i henhold til Datatilsynets regelsæt
• Alle har mulighed for at tilmelde sig en jobagent der overvåger og mailer relevante jobs for dig
• Du har mulighed for fortrolig sparring af kompetente konsulenter der kender rekrutteringsmarkedet, specifikt inden for dit fagområde

God fornøjelse med indlæggelse af dine data.

  Jeg accepterer vilkår for anvendelse *